Κορωνοϊός - Απίστευτος ο πατέρας Τζόνσον: «Ασφαλώς και θα πάω σε pub απόψε!»

Κορωνοϊός - Απίστευτος ο πατέρας Τζόνσον: «Ασφαλώς και θα πάω σε pub απόψε!»

Κορωνοϊός: Εκτός πραγματικότητας ο 80χρονος πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, τόνισε πως αν θελήσει να πάει σε pub, θα το κάνει, παρά τις συστάσεις του γιού του σε όλο τον λαό της Βρετανίας

tzonson_pateras
Τι κι αν ο Μπόρις Τζόνσον επιχείρησε το απόγευμα της Δευτέρας να επισημάνει τους κινδύνους των κοινωνικών συναθροίσεων στη Βρετανία, με δεδομένη τη μεγάλη ταχύτητα εξάπλωσης του κορωνοϊού...

Ένας από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να αποτελεί υπόδειγμα για τους υπόλοιπους, ως προς την εφαρμογή των συστάσεων του Τζόνσον, ο... ίδιος του ο πατέρας, o πρώην πολιτικός και συγγραφέας, Στάνλεϊ Τζόνσον, επισήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως... «ασφαλώς και θα πάω σε pub απόψε το βράδυ!».



«Ασφαλώς και θα πάω σε pub... Αν το χρειαστώ, θα πάω» ανέφερε αρχικά ο πατέρας Τζόνσον, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι θα μπορούσε να σκεφτεί ο γιός του, ακούγοντάς τον, είπε: «Ο Μπόρις είπε πως θα έπρεπε να αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε pubs, αλλά αν πρέπει να πάω, θα πάω».

Και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα ήταν αυτό που θα τον υποχρέωνε να πάει σε μια pub: «Υπάρχουν άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτά τα μαγαζιά και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν ο κόσμος να πηγαίνει στα μαγαζιά τους. Δεν θέλουν τους πελάτες να μην πηγαίνουν σε αυτά. Αυτή είναι η γραμμή μου...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ