Κορωνοϊός -Βρούτσης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Εγκλημάτησαν» όσοι συνέρρευσαν σε παραλίες και σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός -Βρούτσης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Εγκλημάτησαν» όσοι συνέρρευσαν σε παραλίες και σούπερ μάρκετ

Ο κορωνοϊός οδηγεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δημοσίου ανέφερε στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο υπουργός Εργασίας – Ηλεκτρονικά από αύριο όλες οι συναλλαγές με τον ΕΦΚΑ

vroutsis_giannis
Στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δημοσίου -και ειδικότερα του υπουργείου Εργασίας- προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η επιδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Βασίλη Αναστασόπουλο, ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην άδεια ειδικού σκοπού για τους εργαζομένους, η οποία ήδη εφαρμόζεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ προανήγγειλε και την θέσπιση επιδόματος ειδικού σκοπού στους εργαζομένους επιχειρήσεων που έκλεισαν με διάταξη της κυβέρνησης.

Όπως σημείωσε, από αύριο, Δευτέρα, όλες οι συναλλαγές με τα 350 καταστήματα του ΕΦΚΑ σε όλη την Ελλάδα θα διεξάγονται ηλεκτρονικά, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με 16 υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Κληθείς να σχολιάσει τα φαινόμενα με τις «ουρές» πολιτών στα σούπερ μάρκετ, καθώς και την κοσμοσυρροή στις πλαζ, ο κ. Βρούτσης δεν έκρυψε την έκπληξή του. «Δεν το περίμενα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «εγκλημάτησαν» όσοι συνέρρευσαν χθες στα σούπερ μάρκετ και τις παραλίες.






Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πόσο διαρκεί η ασυμπτωματική φάση επώασης του ιού


Πέτσας - κορωνοϊός: Θα συνεχιστεί το κλείσιμο επιχειρήσεων – Θα δοθούν δισ. για μέτρα στήριξης


Κορωνοϊός: Ποιες είναι οι 10 γκρίζες ζώνες στην αδεια ειδικού σκοπού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network