Κορωνοϊός - Χαμός στο Λίβερπουλ: Δέκα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Κορωνοϊός - Χαμός στο Λίβερπουλ: Δέκα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα βρετανικά Μέσα κατηγορούν τις τοπικές Αρχές, που επέτρεψαν σε 3.000 Ισπανούς φιλάθλους να βρεθούν στην πόλη του Λίβερπουλ τις τελευταίες μέρες για τον αγώνα του Champions League - «Τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά» επισημαίνει ο πρώην διευθυντής δημόσιας Υγείας του Λίβερπουλ

atletico_liverpool_ios
Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο Λίβερπουλ, μερικές ώρες μετά το παιχνίδι των «Ρεντς» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, που σφραγίστηκε από τη νίκη - πρόκριση των «Ροχιμπλάνκος».

Η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στη βρετανική πόλη, σε συνδυασμό με το γεγονός πως στις εξέδρες του «Άνφιλντ» βρέθηκαν 3.000 φίλοι της Ατλέτικο, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Ισπανία, χώρα που έχει «χτυπηθεί» σημαντικά μέχρι σήμερα από τον ιό, παρά τις συστάσεις της ισπανικής κυβέρνησης για την αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό.

Τα αγγλικά Μέσα που μετέδωσαν την είδηση, ασκούν κριτική στις Αρχές που επέτρεψαν την επίσκεψη των Ισπανών φιλάθλων, κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για τα κρούσματα στο Μερσεϊσάιντ.

«Έχουμε τη Μαδρίτη, όπου όλοι οι αγώνες γίνονται με κλειστές πόρτες και οι δικές μας Αρχές επιτρέπουν την επίσκεψη 3.000 οπαδών της Ατλέτικο στην πόλη, οι οποίοι εκτός από τις εξέδρες του γηπέδου, επισκέφτηκαν και διάφορα μπαρ» σχολίασε σε τοπική εφημερίδα ο πρώην διευθυντής δημόσιας Υγείας του Λίβερπουλ, Τζον Άστον για να προσθέσει πως... «τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Κλοπ σε οπαδούς που ήθελαν high-five: «Είστε ηλίθιοι»

Champions League, Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3: Η αποκαθήλωση της Βασίλισσας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ