Κορωνοϊός: Η ρωσική Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις στελεχών της στο εξωτερικό

Κορωνοϊός: Η ρωσική Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις στελεχών της στο εξωτερικό

Η αναστολή των επισκέψεων διαρκεί για την περίοδο έξαρσης του κορωνοϊού – Μετά από ιδιωτικές επισκέψεις στο εξωτερικό, το προσωπικό θα πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις

22371979
Ο ρωσικός πετρελαϊκός κολοσσός Gazprom ανέστειλε τις επισκέψεις των συνεργατών του στο εξωτερικό για όσο διάστημα διαρκεί η έξαρση του κορωνοϊού, δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας στο πρακτορείο Reuters.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το προσωπικό θα πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έπειτα από ιδιωτικές επισκέψεις στο εξωτερικό.

Οι περιορισμοί ισχύουν από τις 2 Μαρτίου, μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο οδηγία που εστάλη στους διευθυντές των θυγατρικών εταιρειών της Gazprom.

Εξαίρεση αποτελούν, σύμφωνα με την εφημερίδα RBK, η οποία επικαλείται συνεργάτες της εταιρείας, μόνο τα ταξίδια που έχουν την έγκριση της ηγεσίας της Gazprom. Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας ανέφεραν ότι οι συνεργάτες της Gazprom έλαβαν σχετική επιστολή που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή προέδρου της Gazprom Σεργκέι Χομιακόφ.

Στα τέλη Φεβρουαρίου οι «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», όπως είχε μεταδώσει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τον αναπληρωτή διευθυντή της εταιρείας Ντμίτρι Σαχάνοφ, είχαν περιορίσει τα ταξίδια των συνεργατών τους στο εξωτερικό εξαιτίας του κορωνοϊού.


Πηγές: Reuters, TASS, RBK
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ