Κορωνοϊός - Βόλος: «Έφυγε» 53χρονη ανεμβολίαστη μητέρα τριών παιδιών

Κορωνοϊός - Βόλος: «Έφυγε» 53χρονη ανεμβολίαστη μητέρα τριών παιδιών

Η 53χρονη υποστήριζε πως ο κορωνοϊός είναι «μια απλή γρίπη» - Έχασε τη μάχη κι ένας 38χρονος Βολιώτης, ο οποίος είχε διακομιστεί στη Χαλκίδα λόγω απουσίας διαθέσιμων κλινών στο Αχιλλοπούλειο

meth_nekroi_covid_art
Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία στον Βόλο, καθώς έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής μια 53χρονη, μητέρα τριών παιδιών μετά από σοβαρές επιπλοκές της Covid-19.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν καθηγήτρια Αγγλικών και διατηρούσε φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η άτυχη γυναίκα πίστευε ότι ο κορωνοϊός είναι μία απλή γρίπη και ότι το εμβόλιο δεν παρέχει προστασία στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πριν από 10 ημέρες κόλλησε, αρχικά παρέμενε σε κατ’ οίκον νοσηλεία, όμως παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα αναπνευστικής ανεπάρκειας. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία.

Η 53χρονη δεν τα κατάφερε τελικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καθυστερημένη μετάβασή της στο Αχιλλοπούλειο και το γεγονός ήταν ανεμβολίαστη λειτούργησαν, δυστυχώς σε βάρος της.

«Έφυγε» κι ένας 38χρονος που είχε διακομιστεί στη Χαλκίδα

Πέρα από την 53χρονη, απεβίωσε κι ένας 38χρονος επαγγελματίας στον Βόλο, ο οποίος μολύνθηκε από τον φονικό ιό και μετά από μάχη λίγων ημερών άφησε χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου είχε διακομισθεί διασωληνωμένος, ελλείψει άδειων κλινών στο Αχιλλοπούλειο.

Ο άτυχος νέος, ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στον Βόλο, ωστόσο ήταν ανεμβολίαστος και δεν είχε θωρακιστεί απέναντι στον ιό.

Παρά τη θεραπευτική αγωγή, η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν. Κλίνες άδειες στη ΜΕΘ κορωνοϊού δεν υπήρχαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ξεκίνησε η αναζήτηση κρεβατιού. Βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και πέθανε.

Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ