Λιναρδάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Θα έχουμε 4 εκατ. self tests έως τη Δευτέρα

Λιναρδάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Θα έχουμε 4 εκατ. self tests έως τη Δευτέρα

Θα υπερκαλυφθεί η ζήτηση αναφέρει σε συνέντευξή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διάθεση των self tests στις φαρμακαποθήκες

covid_test_
“Υπάρχει τεράστια ποσότητα self tests αυτή τη στιγμή , που υπερκαλύπτει τη ζήτηση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει ακάλυπτος πολίτης που ανήκει στην κατηγορία που έχει προτεραιοποιηθεί” από την πολιτεία (σσ : μαθητές λυκείου, εκπαιδευτικοί), δηλώνει κατηγορηματικά στο ΘΕΜΑ Radio ο Στέλιος Λιναρδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διάθεση των self tests στις φαρμακαποθήκες. “Σας διαβεβαιώνω βάσει όλων των στοιχείων ότι θα πλεονάζει η διαθέσιμη ποσότητα self tests μέχρι να ανοίξει η πλατφόρμα", τονίζει, διαμηνύοντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.


Mε 1.000.000 self tests έχουν εφοδιαστεί οι αποθήκες της εταιρείας από το Σάββατο και όπως εξηγεί: "Τα πρώτα 500.000 self tests βρίσκονται ήδη στις φαρμακαποθήκες και κάποια εξ αυτών στα ράφια ορισμένων φαρμακείων, ενώ για τα υπόλοιπα 500.000 από την πρώτη παρτίδα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η παράδοση (στις φαρμακαποθήκες) σήμερα και αύριο το αργότερο", διευκρινίζει ο κ. Λιναρδάκης. Το μεσημέρι σήμερα, μετά τις 12, ξεκίνησε και η παραλαβή της δεύτερης παρτίδας, άλλο 1.000.000 τεμάχια στο σύνολο: “ήδη παραλάβαμε τις 300.000 τεμάχια και οι 100.000 βρίσκονται στις φαρμακαποθήκες”.

Σύνολο 2 εκατομμύρια τεμάχια, σύμφωνα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρείας μεταφορών, ο οποίος επισημαίνει ότι "άλλα 2 εκατομμύρια τεμάχια αναμένεται να παραλειφθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα διοχετευθούν μέσω των φαρμακαποθηκών από τη Δευτέρα”, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 4 εκατομμυρίων self tests, με ανοιχτό τον σχεδιασμό για την επόμενη φάση.

Όπως εξηγεί η διαδικασία χρήσης θα είναι “πάρα πάρα πολύ εύκολη” και μια πολύ ασφαλής διαδικασία που θα προασπίσει τη δημόσια υγεία.


Ειδήσεις σήμερα: 

Συν-εργασία: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι εργοδότες για Mάρτιο και Απρίλιο

Σε μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς η διάθεση των self tests σε πρώτη φάση, λέει ο ΠΦΣ

Επίδομα 534 ευρώ: Αιτήσεις για τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK