Κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην Πετρούπολη - Κλείνει το σχολείο

Κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην Πετρούπολη - Κλείνει το σχολείο

Το κρούσμα εντοπίστηκε σε εκπαιδευτικό -  Το σχολείο κλείνει μόνο με απόφαση των υπουργείων Υγειας και Παιδείας ανακοίνωσε ο δήμαρχος 

5146533
Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε σχολείο της Αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πετρούπολης Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, το κρούσμα εντοπίστηκε σε εκπαιδευτικό και αμέσως ενημερώθηκε ο Δ/ντης Εκπαίδευσης ο οποίος εισηγήθηκε στους υπουργούς Παιδείας και Υγείας το κλείσιμο του σχολείου.

Οπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Βλάχος στο σχολείο πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση. Δείτε την ανάρτησή του




Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο της Πετρούπολης είναι το 7ο που κλείνει μετά το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου. Το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ανακοινώσει το κλείσιμο ακόμη έξι σχολείων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, κλειστό λόγω κορωνοϊού θα μείνει τις επόμενες ημέρες το 2ο Λύκειο Καισαριανής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί δύο κρούσματα μεταξύ του διδακτικού προσωπικού.

Κλείσιμο
Κλειστά θα παραμείνουν επίσης μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου τα σχολεία 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου και 2ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας. Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστά τα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου, Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

σχολεια7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ