ΗΠΑ: Εταιρεία κυκλοφορεί εσώρουχα με τα ονόματα των… Φάουτσι, Κουόμο και Νιούσομ

ΗΠΑ: Εταιρεία κυκλοφορεί εσώρουχα με τα ονόματα των… Φάουτσι, Κουόμο και Νιούσομ

Εταιρεία εσωρούχων αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα του κορυφαίου επιδημιολόγου και να τον κάνει… εσώρουχο - Μαζί του και οι κυβερνήτες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια - Για κάθε αγορά, θα δίνονται ποσά σε φιλανθρωπικό σκοπό

cuomo_ling
Τρεις Αμερικανούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης του κορωνοϊού, τον «Τσιόδρα των ΗΠΑ», κορυφαίο επιδημιολόγο, Άντονι Φάουτσι, και τους κυβερνήτες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια Άντριου Κουόμο και Γκέιβιν Νιούσομ αντίστοιχα, θέλησε να τιμήσει μία εταιρεία εσωρούχων.

Όπως αναφέρουν οι «Los Angeles Times», η αμερικανική εταιρεία «Canava» είχε την ιδέα να προωθήσει μία σειρά γυναικείων εσωρούχων με τα ονόματα των τριών ανδρών γραμμένα πάνω τους.



Ο επιστήμονας που θα συντόνιζε τη μάχη της χώρας του κατά του κορωνοϊού και θα ενημέρωνε το κοινό για τις εξελίξεις, μάλλον δεν φανταζόταν ότι πριν καν τελειώσει η κρίση της πανδημίας θα γινόταν κάτι σαν σύμβολο του σεξ, το όνομά του να είναι τυπωμένο σε γυναικείο εσώρουχο.



Η εταιρεία «Canava», που εδρεύει στο Λος Αντζελες, ήθελε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τους ήρωες της πανδημίας στις ΗΠΑ .

Κλείσιμο


Για κάθε εσώρουχο θα δίνεται αντίστοιχο ποσό σε οργανώσεις υγείας


Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι, για κάθε εσώρουχο που αγοράζει κάποιος από τη σειρά αυτή, η εταιρεία θα δωρίζει ίσο ποσό σε οργανώσεις υγείας στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη.

Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε λανσάροντας ανδρικά εσώρουχα και μπικίνι με το όνομα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο. Κι όταν είδε την ανταπόκριση του κοινού, τότε αποφάσισε να προωθήσει και γυναικεία εσώρουχα με τα ονόματα του κορυφαίου επιδημιολόγου Άντονι Φάουτσι και του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Γκέιβιν Νιούσομ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράζ υπερπτήσεων: Σε Πάτμο, Χίο και Λέσβο έφτασαν τα τουρκικά μαχητικά

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακραία πρόκληση στο Αιγαίο - Τούρκοι παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες στις Οινούσσες

Κάτω από 9.000 τα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία για δεύτερη συνεχή ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK