Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Θρίλερ με τον Μάικ Πενς - «Σε καραντίνα», λένε τα ΜΜΕ, «δεν είναι» λέει ο Λευκός Οίκος

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Θρίλερ με τον Μάικ Πενς - «Σε καραντίνα», λένε τα ΜΜΕ, «δεν είναι» λέει ο Λευκός Οίκος

Αρνητικό το δείγμα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ - Η Katie Miller βρέθηκε θετική σε τεστ που υποβλήθηκε την Παρασκευή, λίγα 24ωρα μετά τον εντοπισμό θετικού δείγματος στον υπασπιστή του Ντόναλντ Τραμπ

usa_pence
Σε καθεστώς καραντίνας έχει τεθεί και ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς, καθώς βρέθηκε θετική σε τεστ για τον νέο κορωνοϊό η υπεύθυνη Επικοινωνίας του γραφείου του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μάικ Πενς δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του το Σάββατο.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υποβλήθηκε αμέσως σε τεστ την Κυριακή, αλλά βρέθηκε αρνητικός. Παρόλα αυτά, αποφασίστηκε να παραμείνει σε καραντίνα, όπως και ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό, Άντονι Φαούτσι, ώστε να ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα.

Η Katie Miller βρέθηκε θετική σε τεστ που υποβλήθηκε την Παρασκευή, λίγα 24ωρα μετά τον εντοπισμό θετικού δείγματος στον υπασπιστή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε χθες Κυριακή δημοσιογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς τέθηκε σε καραντίνα διότι συνεργάτιδά του μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Ένας εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου, ο Ντέβιν Ο’ Μάλι, ανέφερε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ότι ο Πενς θα εργαστεί κανονικά σήμερα Δευτέρα, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε επέστρεψαν «αρνητικά».

Κλείσιμο
«Ο αντιπρόεδρος Πενς θα συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της ιατρικής μονάδας του Λευκού Οίκου», πάντως «δεν βρίσκεται σε καραντίνα», διευκρίνισε.

Ειδήσεις σήμερα

Η συγκινητική ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τη Γιορτή της Μητέρας

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο

Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Οι εργαζόμενοι στους οίκους ευγηρίας θα εξετάζονται δύο φορές την εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ