Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, τιμώντας την ημέρα της μητέρας, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στην διακονία του η μητέρα του, αλλά και η Μητέρα Εκκλησία που είναι το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής γράφει: «Με την ευχή της μητέρας μου ξεκίνησα τη διακονία μου. Με τη στοργή της Μητέρας Εκκλησίας τη συνεχίζω».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.