Κέρκυρα: Ο «Στιτς» οδήγησε σε τρεις συλλήψεις για χασισοφυτείες

Κέρκυρα: Ο «Στιτς» οδήγησε σε τρεις συλλήψεις για χασισοφυτείες

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας 

kerkyra
Τα δύο τσιγαριλίκια που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πάνω σε έναν 39χρονο στην Κέρκυρα, οδήγησαν σε επιχείρηση στα σπίτια και το αγρόκτημα που διατηρεί μαζί με τον 38χρονο αδελφό του αλλά και σε αυτά ενός 29χρονου φίλου τους, όπου έκανε έρευνα ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Στιτς».

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε στο σπίτι του 39χρονου 36 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταή, ενώ στο σπίτι του αδελφού του βρήκε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,6 γραμμαρίων. Ο «Στιτς» ερεύνησε και το παρακείμενο αγρόκτημα ιδιοκτησίας των δυο αδελφών, όπου ανακάλυψε εννέα δενδρύλλια κάνναβης φυτεμένα μέσα σε γλάστρες, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στην συνέχεια, έκανε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου όπου βρήκε ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων και στο παρακείμενο αγρόκτημά του, όπου και αυτός καλλιεργούσε δέκα δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες. Τα δυο αδέλφια και ο 29χρονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 64 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Απέτυχε η ληστεία όταν ο δράστης είδε την κάμερα που τον κατέγραφε!

Κατερίνη: Έπιασαν 61χρονη με ένταλμα και καταδίκες για ληστεία και κλοπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ