Κορωνοϊός - Ζεφύρι: Ρομά οργάνωσαν μεγάλο πάρτι με χορούς και ποτά
Εμφανίστηκαν στο πάρτι τραγουδιστές με μικρόφωνα στο χερι - Oι Ρομάάνοιξαν δεκάδες μπουκάλια ουίσκι, ενώ καλλιγραμμες υπάρξεις χόρεψαν πάνω στα τραπέζια
Απειθαρχία επιδεικνύουν ορισμένοι Ρομά στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Απόδειξη του συγκεκριμένου γεγονότος αποτελεί το γλέντι που οργανώθηκε σε κλειστό χώρο στο Ζεφυρι, την Πέμπτη το βράδυ, με το Instagram να γεμιζει από σχετικά στιγμιότυπα που ανέβαζαν οι καλεσμένοι.
Οι Ρομα που έδωσαν το «παρων» στο πάρτι έκαναν το ακριβως αντίθετο απ όσα ορίζουν οι οδηγίες και οι συστάσεις των ειδικών, δηλαδή, συγκεντρωθηκαν πολλά άτομα μέσα σε κλειστό χώρο που θύμιζε μάλιστα νυχτερινό κέντρο, χωρίς να τηρούν κανένα απολύτως μετρο προστασίας.
Εμφανίστηκαν τραγουδιστές με μικρόφωνα στο χερι, άνοιξαν δεκάδες μπουκάλια ουίσκι και καλλιγραμμες υπάρξεις χόρεψαν πάνω στα τραπέζια σα να πρόκειται για μια συνηθισμένη μέρα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.