Ηράκλειο: Αλλοδαπός παραβίασε τα μέτρα και διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Ηράκλειο: Αλλοδαπός παραβίασε τα μέτρα και διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά και ο δράστης προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών

Hrakleio-kokaini-xasis
Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας αλλοδαπός σε περιοχή του Ηρακλείου και διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε χωρίς να διαθέτει βεβαίωση για κατ' εξαίρεση μετακίνηση. Όμως, αφού του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ, διαπιστώθηκε ότι ήταν... φορτωμένος με ναρκωτικά!

Όπως προέκυψε κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο αλλοδαπός είχε μαζί του μια συσκευασία με 31,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» και άλλες δυο με ένα κιλό και 41 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, για τα οποία αναζητούσε αγοραστές! Όλα κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά και ο δράστης προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στον Βόλο

«Πελάτες» αναζητούσε και ένας 32χρονος Έλληνας που κυκλοφορούσε πεζός στον Βόλο, έχοντας κρυμμένα στις τσέπες του 60 ναρκωτικά χάπια Lexotanil και άλλα 60 χάπια Hipnostedon, χωρίς φυσικά να διαθέτει την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Δεν διέθετε, όμως, ούτε βεβαίωση για μετακίνηση κι έτσι, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε στον 32χρονο δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δικηγόρος χτυπούσε τους γονείς του γιατί δεν του έδιναν λεφτά!

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς

Κρούσμα κορωνοϊού σε μετανάστη στη δομή της Μαλακάσας - Θρίλερ με 10 αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης