Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 102 νεκρούς - Κατέληξε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη
Η άτυχη γυναίκα ήταν ηλικίας 86 ετών
Άλλο ένα θύμα μετρά η Ελλάδα από τον κορωνοϊό καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέληξε μια ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπουλη.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι ο 102ος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ήταν ηλικίας 86 ετών.
Την Μεγάλη Τρίτη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μια 96χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 2.170με 76 ασθενείς να είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου στην Ελλάδα (R0) έχει μειωθεί και πλέον είναι κάτω από 1, δηλαδή ένας ασθενής μολύνει λιγότερους από έναν υγιή.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.