Εκπαιδευτήρια Δούκα: Προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες I.B για το νέο σχολικό έτος

Εκπαιδευτήρια Δούκα: Προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες I.B για το νέο σχολικό έτος

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου - Stelios Philanthropic Foundation - Αφορά μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία και ολοκληρώνουν την Γ’ Γυμνασίου - 'Εως τη Δευτέρα 25 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής - Στις 31 Μαΐου οι εξετάσεις - Διαβάστε αναλυτικά 


doukas_sxoleia

Τις πύλες στην έννοια της Αριστείας, της Εκπαίδευσης και της δημιουργικής σκέψης που οδηγεί στην καινοτομία και την ευημερία, ανοίγουν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, σε μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία και ολοκληρώνουν την Γ’ Γυμνασίου.

Για ακόμα μια χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Stelios Philanthropic Foundation του αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων, κ. Στέλιου Χατζηιωάννου, απονέμουν τρεις πλήρεις Υποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης, σε μαθητές που επιθυμούν να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες μέσα από το πρόγραμμα International Baccalaureate, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου.

Έτσι λοιπόν, όσοι μαθητές θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια και την κουλτούρα των διακεκριμένων Εκπαιδευτηρίων, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν γραπτές εξετάσεις την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, στις εγκαταστάσεις του σχολείου στο Μαρούσι (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Μετά την αξιολόγηση των γραπτών, τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη, προκειμένου οι υποτροφίες να δοθούν σωστά και με ήθος από τα Εκπαιδευτήρια, είναι το ακαδημαϊκό υπόβαθρο, η κοινωνική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις γίνονται ηλεκτρονικά και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν την αίτησή τους, μπορούν να το πραγματοποιήσουν εδώ

Αξίζει να σημειώθεί ότι το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Business Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».

Πληροφορίες για το σχολείο μπορείτε να βρείτε εδώ: www.doukas.gr

Και για το Ίδρυμα Στέλιου Χατζηιωάννου εδώ: www.stelios.org

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης