Φαρμακεία στόχοι διαρρηκτών σε Βέροια και Αγρίνιο

Φαρμακεία στόχοι διαρρηκτών σε Βέροια και Αγρίνιο

Στόχος των διαρρηκτών τα μοναδικά καταστήματα που μαζί με τα σούπερ μάρκετ έχουν τζίρο αυτή την περίοδο

farmakeia_009
Τα μοναδικά καταστήματα, εκτός των σούπερ μάρκετ, που εμφανίζουν τζίρο αυτή την περίοδο έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι «χτύπησαν» τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας– Πέλλας στη Βέροια και πέντε φαρμακεία σε διαφορετικές περιοχές του Αγρινίου!

Οι δράστες διέρρηξαν την είσοδο της αποθήκης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών που βρίσκεται έξω από τη Βέροια, αλλά ο συναγερμός ήχησε και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή χωρίς να ερευνήσουν τον χώρο. Πρόλαβαν, όμως, να αρπάξουν ένα μεταλλικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί από την Θεσσαλονίκη και το εγκατέλειψαν στα ΣΕΑ Πλατάνου, μετά την Αλεξάνδρεια, όπου βρέθηκε και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.

Στο Αγρίνιο, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε πέντε φορές τα ξημερώματα της Τετάρτης, για απανωτές διαρρήξεις σε ισάριθμα φαρμακεία στην κεντρική πλατεία και τις περιοχές Μπαϊμπά και Παπαστράτου. Ωστόσο, οι δράστες διέφυγαν, αφού προκάλεσαν ζημιές στις κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας των φαρμακείων και άρπαξαν απροσδιόριστα ποσά από τις ταμειακές μηχανές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Λεηλάτησαν τρεις φορές το ίδιο σχολείο

Σεισμός τώρα: 3 Ρίχτερ στην Καστοριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης