Ταχυμεταφορές: Νέα επιχείρηση ελέγχου σε εταιρεία στου Ρέντη
Oι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή πραγματοποιούν έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής
Δεύτερη επιχείρηση ελέγχου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε εταιρεία ταχυμεταφορών, για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά από καταγγελίες, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή πραγματοποιούν αυτή την ώρα έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής στου Ρέντη και σύμφωνα με πηγές του υπουργείου «οι έλεγχοι θα ενταθούν στο σύνολο του κλάδου για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει εναρμονισμένη πρακτική».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.