Κομοτηνή: Σπείρα έκλεβε οχήματα και έκανε αγορές με κλεμμένες κάρτες

Κομοτηνή: Σπείρα έκλεβε οχήματα και έκανε αγορές με κλεμμένες κάρτες

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι μοτοσικλέτες, τα κλεμμένα έγγραφα και οι τραπεζικές κάρτες που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

peripoliko_syl
Τέλος στην οργανωμένη δράση μιας σπείρας τεσσάρων Ελλήνων που διέπρατταν κλοπές σε περιοχές των νομών Ροδόπης και Ξάνθης τις τελευταίες δυο εβδομάδες, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους όλα τα κλοπιμαία.

Οι δράστες είχαν κλέψει στις 17 Μαρτίου δύο μοτοσικλέτες από την πόλη της Ξάνθης και από έναν οικισμό της Ροδόπης και είχαν πάει με αυτές σε άλλον οικισμό της Ροδόπης όπου έκλεψαν ένα Ι.Χ. φορτηγό. Στις 22 Μαρτίου, δυο από αυτούς διέρρηξαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης, έκλεψαν από μέσα χρήματα, έγγραφα και κάρτες ανάληψης και πήγαν σε ένα κατάστημα άλλου οικισμού, όπου έκαναν συναλλαγή χρησιμοποιώντας μία από τις κλεμμένες κάρτες.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι μοτοσικλέτες, τα κλεμμένα έγγραφα και οι τραπεζικές κάρτες που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κλοπές τροχοφόρων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεψε μοτοσικλέτα για να αρπάζει τσάντες στο Ηράκλειο

Χίος: «Βομβάρδισε» με… αυγά και ντομάτες κτίριο δικαστικών Αρχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης