Κορωνοϊός - Εστίαση: «Ανέπαφες» οι παραδόσεις φαγητού και οι πληρωμές στους διανομείς

Κορωνοϊός - Εστίαση: «Ανέπαφες» οι παραδόσεις φαγητού και οι πληρωμές στους διανομείς

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr για τα νέα μέτρα που παίρνουν οι αλυσίδες ταχυφαγείων προκειμένου να προφυλαχθούν οι διανομείς από τον κορωνοϊό

4958796
Νέα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού παίρνουν οι αλυσίδες ταχυφαγείων στην Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλίσουν την υγεία των υπαλλήλων και των πελατών τους, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr

Ο διανομέας φαγητού έχει φτάσει στην διεύθυνση που του έχουν δώσει από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται, για να παραδώσει την παραγγελία. Το κατάστημα επικοινωνεί με τον πελάτη προκειμένου να τον ρωτήσει αν επιθυμεί να ανέβει ο διανομές έως την πόρτα του διαμερίσματος ή αν προτιμά να κατέβει στην είσοδο για να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία.

Ο πελάτης επιλέγει το πρώτο και έτσι ο διανομέας φτάνει έως την εξώπορτα του διαμερίσματος. Ζητά από τον πελάτη να σταθεί σε απόσταση μεγαλύτερη του 1,5 μέτρου και στη συνέχεια βγάζει ένα χάρτινο μενού από την τσάντα και το τοποθετεί πάνω στο χαλάκι της εξώπορτας.

Πάνω στο χαρτί θα ακουμπήσει την παραγγελία και θα ρωτήσει τον πελάτη με ποιο τρόπο θέλει να πληρώσει. Ο τελευταίος τον ενημερώνει ότι επιθυμεί να πληρώσει με κάρτα.

Η υπάλληλος του ταχυφαγείου θα τοποθετήσει το POS πάνω στο μενού και θα ζητήσει από τον πελάτη να περάσει ανέπαφα την κάρτα του, ενώ ταυτόχρονα κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι πελάτες επιλέγουν να πληρώνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους και να την παραλαμβάνουν χωρίς να έρθουν καν σε επαφή με τον διανομέα, ζητώντας του να αφήσει τη σακούλα με το φαγητό σε μια καρέκλα ή σε ένα τραπεζάκι που έχουν αφήσει για αυτό το σκοπό έξω από το διαμέρισμα τους.

Δείτε το βίντεο

anepafa



Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα νεκροί, 1.415 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - 20 κρούσματα στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 

Νέα μέτρα για την μετακίνηση και μεταφορά επιβατών με ταξί, τρόλεϊ, λεωφορεία και πούλμαν 

Πώς θα λειτουργεί το πρωτόκολλο για τους κατ’ οίκον ασθενείς του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης