Ημαθία: Τους συνέλαβαν για ναρκωτικά, «έφαγαν» και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση
Δυο άντρες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού
Χειροπέδεςπέρασαν το απόγευμα της Τρίτης, 31 Μαρτίου, οι αστυνομικές Αρχές σε δύο άνδρες για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν στο Νησέλι Ημαθίας δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 47 και 57 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,6 γραμμαρίων, καθώς και 50 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή.
Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.