Μητροπολίτης Γαβριήλ: Ξεκινά διαδικτυακές «συναντήσεις» με νέους

Μητροπολίτης Γαβριήλ: Ξεκινά διαδικτυακές «συναντήσεις» με νέους

Το θέμα θα είναι «η εκκλησία μετά τη λήξη του συναγερμού», όπου ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, θα απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω του facebook messenger

mitropoils
Μπορεί οι καθιερωμένες συναντήσεις του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τους νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, που πραγματοποιούνταν κάθε δεύτερη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας να αναβλήθηκαν προσωρινά για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παύσουν να πραγματοποιούνται.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μέσω του Facebook Live, δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως να συνδεθούν από το σπίτι τους μέσω κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή και να συζητήσουν online με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, θέτοντας, τους όποιους προβληματισμούς, αγωνίες και απορίες τους πάνω σε πνευματικά, θεολογικά ή και επίκαιρα κοινωνικά θέματα. 

Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Η Εκκλησία μετά τη λήξη του συναγερμού», όπου ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, θα συνομιλήσει με τα παιδιά και κατόπιν θα δεχθεί ερωτήσεις, μέσω του facebook messenger.

Οι συναντήσεις, σύμφωνα με την Μητρόπολη, συνεχίζονται από σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου από 8.30μ.μ. έως 10.00μ.μ., όχι δια ζώσης, αλλά ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως, όπως το απαιτούν οι συνθήκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης