Στο ρόλο της Εκκλησίας στην εποχή τηςπανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.
Ο κ. Γαβριήλ, μίλησε για τους προβληματισμούς που έχουν αναπτυχθεί στην ελληνική κοινωνία, λέγοντας ότι «εμείς οι κληρικοί φταίμε που δεν γνωρίζει ο κόσμος τι σημαίνει Θεία Ευχαριστία».
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, «είναι ευκαιρία τώρα να δούμε τα λάθη μας και να μετανοήσουμε».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.