Κορωνοϊός: Ο Βαγγέλης Χαρατσής στο σπίτι του - Τι δηλώνει μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Ο Βαγγέλης Χαρατσής στο σπίτι του - Τι δηλώνει μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό

Το πρώτο αισιόδοξο μήνυμα από τη μάχη κατά του κορωνοϊού - Ο χρηματιστής περιμένει τώρα, με αγωνία να βγουν τα αποτελέσματα του νέου τεστ

charatsis
Στο σπίτι του εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται ο χρηματιστής Βαγγέλης Χαρατσής ο οποίος νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», έχοντας μολυνθεί με τον κορωνοϊό.

Έχει να πάει στο γραφείο του από τις 6 Μαρτίου λίγες ημέρες αφού είχε γυρίσει από το Λονδίνο όπου είχε βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές με τη σύζυγό και το παιδί του με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Επιστρέφοντας από αυτό το ταξίδι αναψυχής, εμφάνισε συμπτώματα του ιού με πυρετό και βήχα.

Αρχικά οι γιατροί του είπαν να μείνει σπίτι, αλλά όταν ο πυρετός ανέβηκε αρκετά μεταφέρθηκε στο Σωτηρία. Έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ περιμένει με αγωνία από ώρα σε ώρα να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε το οποίο ελπίζει τώρα να είναι αρνητικό ως προς τον κορωνοϊό.

«Μου πήραν δείγμα χθες και είμαι στο σπίτι μου τώρα και περιμένω τα αποτελέσματα όπου ελπίζω να είναι αρνητικά. Αυτό που έχω καταλάβει όλες αυτές τις ημέρες είναι ότι ο ιός κάνει κύκλους.

Μπορεί δηλαδή για κάποιες ημέρες να μην έχεις πυρετό και ξαφνικά να ανεβάσεις υψηλό πυρετό όπως έγινε με εμένα και χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Σωτηρία.

Οι γιατροί άλλωστε μου έχουν πει ότι αυτό μπορεί μετά και από δέκα ημέρες να εμφανιστεί πάλι όποτε ευελπιστώ το τεστ να είναι αρνητικό γιατί θα νοσηλευτώ και πάλι».

Ο κ. Χαρατσής είχε κάνει και ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook σχετικά με την περιπέτεια που βιώνει γράφοντας: «Μετά από 17 ημέρες μάχης με τον ιό απο τις οποίες τις 10 τις πέρασα στο νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκομαι και πάλι σπίτι. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα απο τα βάθη της καρδιάς μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε με τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε. Μου δώσατε κουράγιο και με κάνατε να δακρύσω. Το ότι αισθάνεστε υγιείς και δυνατοί αυτή την στιγμή δεν σημαίνει ότι ο ιός αυτός δεν μπορεί να σας αγγίξει. Ακολουθήστε τις οδηγίες της απομόνωσης ώστε να απαλαγούμε όσο γίνεται συντομότερα και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες απο αυτη την λαίλαπα».

Ο κ. Χαρατσής ο οποίος μολύνθηκε από τον ιό ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο, είχε μιλήσει από τις πρώτες ημέρες που βρισκόταν σε καραντίνα στο protothema.gr και είχε τονίσει πως όταν ο γιατρός του είπε ότι έχει κορωνοϊό δέχθηκε ένα ισχυρό σοκ. «Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις κορωνοϊό, το μυαλό σταματά και επικεντρώνεται σε όλα όσα έχεις δει και ακούσει σχετικά μέχρι εκείνη την στιγμή. Είναι ένα σοκ. Ένα σοκ που γρήγορα πρέπει να ξεπεράσεις και να σκεφτείς με ποιους και με πόσους ανθρώπους ήρθες σε επαφή ώστε να τους ενημερώσεις. Έχεις μεγάλη ευθύνη γι’αυτό. Δεν πρέπει να κρατήσει τίποτε κρυφό», είχε πει πριν από μερικές ημέρες στο protothema.gr ο 58χρονος χρηματιστής.

Διαβάστε επίσης: 

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 19 οι νεκροί - Πέθαναν δύο στο «Σωτηρία»

Κορωνοϊoς: Χάος με τα μέτρα περιορισμού για τους Άγγλους

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Διαβάστε ποιες περιοχές πλήττονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης