Κόρινθος: Ανήλικοι ξήλωναν... πόμολα από τις πόρτες καταστημάτων!

Κόρινθος: Ανήλικοι ξήλωναν... πόμολα από τις πόρτες καταστημάτων!

Δεν έχει έχει διευκρινιστεί αν σκόπευαν να τα πουλήσουν σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων στην περιοχή, ή αν απλά...το έκαναν για πλάκα

pomolo
Τα μέτρα για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των καταστημάτων διευκόλυναν μια ομάδα τριών πιτσιρικάδων που είχαν βρει «παιχνίδι» να κλέβουν τα... πόμολα από τις πόρτες των κλειστών μαγαζιών στην Κόρινθο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν σκόπευαν να τα πουλήσουν σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων!

Η δράση τους, όμως, έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν το μοναδικό κορίτσι της παρέας, το μεσημέρι της Κυριακής. Η ανήλικη Ελληνίδα προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους άλλους δύο ανήλικους συνεργούς της, χωρίς να τους εντοπίσουν. Συνελήφθησαν, όμως, οι μητέρες τους ηλικίας 29 και 36 χρόνων, που παραπέμφθηκαν μαζί με την ανήλικη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Απτόητοι, παρά τα μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού, συνεχίζουν την δράση τους οι «κυνηγοί» μετάλλων και στην Εύβοια. Πέντε Έλληνες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας, την στιγμή που είχαν φορτώσει στην καρότσα ενός Ι.Χ. φορτηγού τα μεταλλικά αντικείμενα τα οποία είχαν αρπάξει από την αυλή ενός εργοστασίου που δεν λειτουργεί.

Οι δράστες οδηγήθηκαν αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ κατασχέθηκαν δύο βαριοπούλες που χρησιμοποίησαν, το φορτηγό τους και τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου.

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια: Η... αγκαλιά μιας άγνωστης του στοίχισε 2.000 ευρώ!

Ληστές χτύπησαν γνωστό γιατρό της Ζακύνθου ενώ κοιμόταν!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τσίμπησαν» οδηγούς χωρίς βεβαιώσεις στα διόδια Αφιδνών - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης