Αιτωλοακαρνανία: Απείλησε υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και προκάλεσε ζημιές
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν έχει εντοπιστεί
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε ένας άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε ένα σούπερ μάρκετ στον οικισμό Καινούργιο της Αιτωλοακαρνανίαςκαι άρχισε να απειλεί τους εργαζόμενους με μια πένσα τύπου «σκύλα» με την οποία άρχισε να σπάζει ό,τι βρήκε μπροστά του!
Ο άγνωστος έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν το κλείσει το κατάστημα, στις 9.45΄ το βράδυ και εκείνη την στιγμή οι υπάλληλοι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων με αποτέλεσμα να πιστέψουν ότι ήθελε να τους ληστέψει. Ωστόσο, εκείνος δεν πλησίασε καν τα σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένα τα χρήματα, αλλά κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσε μικροφθορές με το εργαλείο που κρατούσε!
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση το ίδιο ξαφνικά όπως ήρθε, χωρίς να εξηγήσει τι τον έβγαλε εκτός εαυτού. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και έδωσαν την περιγραφή του, ωστόσο παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους