Κορωνοϊός: Επαναπατρίζονται 244 Έλληνες με πλοίο των Μινωικών Γραμμών

Κορωνοϊός: Επαναπατρίζονται 244 Έλληνες με πλοίο των Μινωικών Γραμμών

Υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που βρίσκονταν στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

minoan
Επαναπατρίζονται 244 Ελληνες σήμερα με το πλοίο «Cruise Olympia» των Μινωικών Γραμμών και μετά από απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Πιο συγκεκριμένα στις 14.30 το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Ηγουμενίτσα όπου θα αποβιβάσει 127 άτομα και 40 ιχ. Το βράδυ θα πιάσει στην Πάτρα όπου θα αποβιβάσει 107 άτομα και 20 ιχ.

Και στα δύο λιμάνια υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Οι επιβάτες θα εξέρχονται ένας ένας τηρώντας απόσταση ασφαλείας και θα ελέγχονται τα χαρτιά τους.

Υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που βρίσκονταν στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Κομβικής σημασίας ήταν η βοήθεια προς τους ταξιδιώτες από τους υπαλλήλους και τα στελέχη των Μινωικών αφού τους βοήθησαν να συμπληρώσουν έγγραφα και γενικώς να αντιμετωπίσουν την αναγκαία λόγω των συνθηκών γραφειοκρατία.

Όσο αφορά τα αποδεικτικά μονίμου κατοικίας που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιβάτες κύκλοι της ακτοπλοιας προτείνουν να συμπεριληφθούν σε αυτά τόσο το πάαο των φοιτητών όπου αναγράφεται το που μένουν όσο και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης