Με κορωνοϊό ο Αλέξης Παπαχελάς: Το αποκάλυψε με άρθρο στην «Καθημερινή»

Με κορωνοϊό ο Αλέξης Παπαχελάς: Το αποκάλυψε με άρθρο στην «Καθημερινή»

Ο Αλέξης Παπαχελάς προσβλήθηκε από κορωνοϊό - «Την περασμένη Δευτέρα το πρωί έμαθα ότι είχα και εγώ προσβληθεί από το κορωνοϊό», δηλώνει ο διευθυντής της εφημερίδας

papaxelas-660
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη στήλη του στην εφημερίδα.

Όπως γράφει ο Αλέξης Παπαχελάς, έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό τη Δευτέρα. «Μέχρι στιγμής είναι μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Αναλυτικά τι αναφέρει:

«Την περασμένη Δευτέρα το πρωί έμαθα ότι είχα και εγώ προσβληθεί από το κορωνοϊό. Όπως πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μας. Αυτή τη συλλογική αβεβαιότητα που ένιωθα να κυριαρχεί την ένιωθα στο πετσί μου. Μέχρι στιγμής είναι μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη. Θέλει όμως προσοχή.

Γιατί μαθαίνουμε συνέχεια για περιπτώσεις ανθρώπων που του πήραν αψήφιστα και βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Κατά τα άλλα η ώρα περνάει με παζλ, βιβλία για τη δουλειά της εφημερίδας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρεθώ κοντά στους γονείς μου τέτοιες ώρες και ξέρω πόσο τους αγχώνουν τέτοια νέα. Σκέφτομαι πολύ αυτήν τη γενιά και πρέπει να την προφυλάξουμε. Ξέρω, είναι «αγύριστα κεφάλια» και θέλουν να βγαίνουν έξω να κάνουν τα δικά τους πράγματα, θεωρούν ότι είναι ανικητοι, γιατί όντων πέρασαν πολλά. Όχι τώρα όμως. Ανακαλύπτουμε συνήθειες που είχαμε ξεχάσει, φιλίες που μετράνε όσο τίποτε άλλο μέσα σε αυτόν τον πανικό. Θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουε, αλλά και πώς μπορούν να έλθουν τα πάνω κάτω μέσα σε μια ώρα στη ζωή μας. Δεν είναι πόλεμος, αλλά σίγουρα θυμίζει πόλεμο.

Αυτές τις ώρες αντλούμε δύναμη από ανθρώπους που αναδεικνύουμε σαν υποδείγματα εδώ και χρόνια, από αυτήν την εφημερίδα, όπου οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν να πετυχαίνουν τον άθλο της καθημερινής έκδοσης.

Αυτοδημιούργητους άριστους, σαν τον κ. Τσιόδρα, οι οποίοι μας γεμίζουν σιγουριά. Λίγα και σταράτα λόγια, στέρεα λόγια».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Καθημερινή ανακοίνωσε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: O ηλικιακός χάρτης των κρουσμάτων στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πόσο καιρό αντέχει στις επιφάνειες που ακουμπάμε;

Κορωνοϊός: Πόσο «έξυπνος» είναι ο COVID-19 - Δύο επιστήμονες απαντούν 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης