Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται από προχθές το βράδυ ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, ιατρός Χρήστος Κέλλας, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της larissanet η κατάσταση της υγείας του κ. Κέλλα είναι σταθερή και παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας