Κορωνοϊός: Και ένας... τατουατζής μεταξύ των επιχειρηματιών που παραβίασαν τα μέτρα!

Κορωνοϊός: Και ένας... τατουατζής μεταξύ των επιχειρηματιών που παραβίασαν τα μέτρα!

Οι επιχειρηματίες που παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό περιλαμβάνουν κομμωτές,  ιδιοκτήτες καφέ και εστιάτορες - Ποιες ποινές έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής

kleista-kafe-koronoios
Την Δευτέρα θα δικαστεί ο ιδιοκτήτης φούρνου με τραπεζοκαθίσματα στο Ηράκλειο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Αντίθετα, στους άλλους δύο επιχειρηματίες που άνοιξαν τα καταστήματα τους επιβλήθηκαν βαριές ποινές.

Στον 29χρονο κομμωτή που δεχόταν πελάτισσες στο κομμωτήριό του και στον 35χρονο ιδιοκτήτη καφέ-αναψυκτηρίου που σέρβιρε κανονικά τους θαμώνες του, το Αυτόφωρο στο οποίο τους παρέπεμψε ο εισαγγελέας επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου αιφνιδιαστική «επίσκεψη» και σε μια ταβέρνα σε παραλία του Ναυπλίου, η οποία διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε και προσήγαν το ιδιοκτήτη και το προσωπικό, ενώ κάποιοι πελάτες έσπευσαν να εξαφανιστούν! Ο ταβερνιάρης ισχυρίστηκε ότι ήταν φίλοι του αλλά τα χρησιμοποιημένα πιάτα δεν έπεισαν τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν!

Μεταξύ των 45 επιχειρηματιών που συνελήφθησαν από την Πέμπτη σε όλη την επικράτεια για παρόμοιες παραβάσεις και θα δικαστούν, έξι εντοπίστηκαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έναν 41χρονο… τατουατζή που λειτουργούσε κατάστημα δερματοστιξίας και στο Βόλο, μια 34χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας σε κτίριο Κ.Α.Π.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, έναν 55χρονο ιδιοκτήτη κουρείου και μια 64χρονη ιδιοκτήτρια καφενείου στη Λάρισα, έναν 57χρονο ιδιοκτήτη καφενείου στη Φαρκαδόνα και έναν 46χρονο ιδιοκτήτη καφενείου στα Τρίκαλα.

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός: Οι Θεσσαλονικείς αψηφούν τα μέτρα και «πλημμυρίζουν» την παραλία

Κορωνοϊός-μέτρα: Με κάρτα και με το... τετραγωνικό στα σούπερ μάρκετ, επιτάσσονται φάρμακα, «με το γάντι» στις λαϊκές

Κορωνοϊός-μέτρα: Επίταξη φαρμάκων και μέσων προστασίας - Πρόστιμα €5.000 για όσους δεν υπακούν στα μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης