Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα σε όλη την επικράτεια.
Συνεχίζονται οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα και συγκεκριμένα:
• (36) στην Αττική,
• (19) στη Δυτική Ελλάδα,
• (9) στη Θεσσαλία,
• (5) στη Δυτική Μακεδονία,
• (5) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
Κλείσιμο
• (5) στο Νότιο Αιγαίο,
• (4) στην Κρήτη,
• (3) στην Πελοπόννησο,
• (3) στη Θεσσαλονίκη
• (2) στην Κεντρική Μακεδονία,
• (2) στη Στερεά Ελλάδα,
• (2) στην Ήπειρο και
• (1) στο Βόρειο Αιγαίο
Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.