Δεν έφτανε που βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρίς το παραμικρό νομιμοποιητικό έγγραφο, έκανε και επίδειξη των… «προσόντων» του σε μια 36χρονη γυναίκα την ώρα που διέσχιζε το δρόμο πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας!
Ο λόγος για έναν 40χρονο Πακιστανό ο οποίος πετάχτηκε μέρα- μεσημέρι μπροστά στην ανυποψίαστη γυναίκα βγάζοντας σε κοινή θέα και δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα! Η 40χρονη το έβαλε στα πόδια τρομοκρατημένη, αλλά σε μικρή απόσταση βρήκε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους κατήγγειλε όσα συνέβησαν και έδωσε την περιγραφή του δράστη.
Ο Πακιστανός επιδειξίας εντοπίστηκε άμεσα, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι είναι μη νόμιμος μετανάστης. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της προσβολής δημοσίας αιδούς και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού