Το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρουαποτράπηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 695 περιπτώσεις, ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη.
Τουλάχιστον 74 μετανάστες και πρόσφυγες πέρασαν το τελευταίο 24ωρο σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου
Στη διάσωση και περισυλλογή 24 μεταναστών και προσφύγων, σε ένα περιστατικό έρευνας και διάσωσης που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και συγκεκριμένα από το πρωί της Πέμπτης 12 Μαρτίου έως σήμερα το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου.
Το ίδιο διάστημα άλλοι 50 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Σάμο, Σύμη και Ρόδο. Ειδικότερα, 37 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στη Σάμο, 8 στη Σύμη και 5 στη Ρόδο.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας