Κορωνοϊός: Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Παχατουρίδη στο Περιστέρι

Κορωνοϊός: Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Παχατουρίδη στο Περιστέρι

Eξετάστηκαν τα μέτρα που λαμβάνουν οι δήμοι όλης της χώρας αλλά και η κατάσταση που διαμορφώνεται στις τοπικές οικονομίες και στην κοινωνία 

theodrikakos_paxatouridis
Μη προγραμματισμένη επίσκεψη στο δημαρχειο Περιστερίου πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου και συνάντησε το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα μέτρα που λαμβάνουν οι δήμοι όλης της χώρας αλλά και η κατάσταση που διαμορφώνεται στις τοπικές οικονομίες και στην κοινωνία.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ετοιμότητα του δήμου Περιστερίου, ο οποίος προχώρησε σε απολυμάνσεις όλων των δημοτικών κτηρίων, των σχολείων, των βρεφονηπιακών σταθμών, των παιδικών χαρών, των αθλητικών χώρων (ανοικτών και κλειστών) των ΚΑΠΙ, των ΚΕΠ και των δημοτικών οχημάτων σε χρόνο ρεκόρ, ενώ παράλληλα εφάρμοσε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ακουσε με προσοχή τις προτάσεις του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για τις ανάγκες δημοτών και επαγγελματιών της πόλης, καθώς και το πλάνο για την απρόσκοπτη λειτουργία της αποκομιδής των απορριμμάτων από την αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Μαίρη Τσιώτα, λέγοντας πως για το λόγο αυτό αποφάσισε να επισκεφτεί το Περιστέρι, αφού ήταν σίγουρος πως θα μάθαινε από πρώτο χέρι τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε και τις υπηρεσίες του δήμου Περιστερίου και συνομίλησε με υπαλλήλους που εξυπηρετούν το κοινό, σημείωσε τις παρατηρήσεις τους για την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τα συγχαρητήρια του για τον επαγγελματισμό τους.

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός - Μέσα Μεταφοράς: Εντατικοποιούνται τα μέτρα προστασίας - Αντισηπτικά σε οδηγούς-εργαζομένους

Κορωνοϊός - ΕΡΤ: Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σήμερα σε εργαζόμενο

Κορωνοϊός - Κύπρος: Το ψευδοκράτος κλείνει ακόμα δυο οδοφράγματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης