Σχολεία κλειστά - κίνηση: Άδειοι δρόμοι στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού

Σχολεία κλειστά - κίνηση: Άδειοι δρόμοι στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού

Σχολεία κλειστά και κίνηση τώρα στους δρόμους - Το σχέδιο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία άλλαξε την εικόνα στον χάρτη κυκλοφορίας της πρωτεύουσας - «Άδειασαν» Μετρό, λεωφορεία και ταξί λόγω κορωνοϊού

kleista_sxoleia_kinisi_google
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς σήμερα το πρωί, ημέρα Πέμπτη,  καταγράφεται ιδιαιτέρως περιορισμένη, χωρίς μποτιλιάρισμα και κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Το σχέδιο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία - τα κλειστά σχολεία και η άδεια σκοπού σε γονείς, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου -  άλλαξε την εικόνα στον χάρτη κυκλοφορίας.

Υπό τον φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πολίτες φαίνεται αρχίζουν να λαμβάνουν μέτρα προστασίας και να αποφεύγουν περιοχές και σημεία με πολυκοσμία. Μετά και το κλείσιμο των σχολείων, και τα θέατρα - μουσικές σκηνές που ακυρώνουν παραστάσεις, σειρά έχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 

Από σήμερα ήδη, την πρώτη ημέρα μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των μετακινήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες για την άδεια σκοπού σε γονείς

Το πρωί της Πέμπτης, ο χάρτης κυκλοφορίας της Google κατέγραψε μέχρι και τις 08:30, ελαφρώς αυξημένη κίνηση επί της λεωφόρου Μεσογείων, επί της  Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού.

Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google το μεσημέρι της Πέμπτης
kinisi_google_kleista_sxoleia

Διαβάστε επίσης: 

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Παίρνουμε όλα τα μέτρα για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία



Κορωνοϊός - Σχολεία: Μέσω email η παράδοση ελέγχων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση


Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε καραντίνα λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στη Γιουβέντους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης