Βόλος: Προσήχθη ο διαχειριστής της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών»

Βόλος: Προσήχθη ο διαχειριστής της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών»

Μετά την προσαγωγή του διαχειριστή η ομάδα μετονομάστηκε σε «Σύλλογο Πατριωτών Βόλου»

astynomia_volos
Προσήχθη στην Ασφάλεια Βόλου ο διαχειριστής της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών», ο οποίος μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη της ομάδας είναι γνωστά πρόσωπα στην Ασφάλεια.

Η δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη. Σημειώνεται ότι η ομάδα μέσα σε 2 μέρες απέκτησε συνολικά 303 μέλη.

Αρκετά από τα μέλη της ομάδας δεν έκαναν και ιδιαίτερες προσπάθειες για να κρύψουν ότι οπλοφορούν, καθώς σε πλήθος αναρτήσεών τους φιγουράριζαν με τα όπλα τους, τις οποίες συνόδευαν με λεζάντες μίσους κατά των μεταναστών και των προσφύγων.

Μέσω της ομάδας οργανωνόταν ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα των μελών για να φυλάξουν τα σύνορα, ενώ οργάνωναν και αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα ήταν γεμάτη από φωτογραφίες και αναρτήσεις μίσους. Οι χρήστες της πόζαραν με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα. Το περιεχόμενο αυτό έγινε γνωστό στην Ασφάλεια Βόλου, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές, ενώ αμέσως μετά η ομάδα μετονομάστηκε σε «Σύλλογο Πατριωτών Βόλου». Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθής αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: 

Χημικά στον Έβρο: Τούρκοι πετούν δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά

Έβρος - Φράχτης: Επεκτείνεται σε άλλα 40χλμ. κατά μήκος του ποταμού

Έβρος - Μεταναστευτικό: Η Frontex ξεκινά περιπολίες με 100 αξιωματικούς στα σύνορα

Πηγή: e-thessalia.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης