Πληροφορίες για δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορωνοϊούστην Πάτρα, μετά την περίπτωση του 66χρονου άνδρα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gnomip.gr, βρέθηκε θετικό το δείγμα μίας γυναίκας, η οποία ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του 66χρονου.
Το δεύτερο κρούσμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από τις αρμόδιες αρχές. Εφόσον επιβεβαβιωθεί και επισήμως, θα μιλάμε πλέον για 10 κρούσματα συνολικά στην Ελλάδα.
Την Πέμπτη, πάντως, αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν οι 52 συνταξιδιώτες του 66χρονου στην Αίγυπτο και στο Ισραήλ, οι οποίοι προέρχονται από περιοχές της Ηλείας, της Πάτραςκαι της Ζακύνθου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.