Λέσβος: Οι μετανάστες θέλουν να φύγουν με κάθε τρόπο - Προσπαθούν να παραβιάσουν φορτηγά
Στόχος τους είναι να φτάσουν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα - Προσπαθούν να επιβιβαστούν σε φορτηγά και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καταφέρουν να επιβιβαστούν
Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα το πλοίο της γραμμής από τη Λέσβομε προορισμό τον Πειραιά. Αρκετοί είναι οι μετανάστες οι οποίοι έφτασαν στο λιμάνι από τη Μόριακαι προσπαθούν με κάθε τρόπο να φύγουν από το νησί με προορισμό την ενδοχώρα και από εκεί, όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, στόχος τους είναι να φτάσουν κάπου στην Ευρώπη.
Ένας από τους τρόπους διαφυγής τους, όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, είναι να μπουν σε φορτηγά-ψυγεία ή σε όποιο άλλο μέσο μπορέσουν να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν μέχρι τον Πειραιά.
Στα βιντεο φαίνονται ορισμένοι παράνομοι μετανάστες που προσπαθούν να σπάσουν την κλειδαριά ενός φορτηγού, ενώ ψάχνουν ακόμη και στο κατω μέρος για να εντοπίσουν μια «θέση» και να μπουν παράνομα στο πλοίο που ετοιμάζεται να φύγει.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.