Κορωνοϊός: Υπό στενή παρακολούθηση μαθητές και καθηγητές που γύρισαν στην Ξάνθη από Ιταλία

sxoleio_ar

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τεθεί σε κάποιο ειδικό καθεστώς καραντίνας, αλλά τους έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες και συστάσεις

Υπό καθεστώς παρακολούθησης τέθηκαν οι 4 μαθητές και 4 καθηγητές που συμμετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία και επέστρεψαν στην Ξάνθη το Σάββατο.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί δεν έχουν τεθεί σε κάποιο ειδικό καθεστώς καραντίνας, αλλά τους έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες και συστάσεις, ώστε να μη συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου και παράλληλα να ελέγχονται καθημερινά για την εκδήλωση πυρετού ή άλλων πιθανών συμπτωμάτων.

Η παρακολούθηση θα διαρκέσει μερικές ακόμη ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που έχουν δοθεί για όλους τους μαθητές που επιστρέφουν από εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ιταλία.

Την ίδια στιγμή αναβλήθηκε η εκδρομή του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης για την Ιταλία που είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε αυτή ήταν και η εντολή που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές εκδρομές στη γειτονική χώρα.

Πηγή: xanthinea.gr

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Ελένη Κωνσταντινούπολη

Είναι ασφαλές για να έρθουμε στο καρναβάλι της Ξάνθης; Οι τοπικές αρχές παρακολουθούν αυτά τα περιστατικά; Τι θα συμβεί εάν κάποιο από αυτά τα παιδιά ξεφύγει;

Πανος

Τοσα χοτ σποτς εχει η Ελλαδα. Χαθηκε ο κοσμος να πανε για επισκεψη σε κανα δυο απο αυτα. Εγω θα τους πηγαινα και δωρεαν

nikos

Την κυριακή η ξάνθη έχει το καρναβάλι και όλο και κάποιος απο αυτους θα βγει στη γύρα και αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να έχει μολυνθεί θα γίνει της π..ας απο κρούσματα.. καραντίνα έπρεπε να μπουν όλοι τους!

Αντωνης

Όλα τα καρναβάλια πανηγύρια πρέπει να αναβληθούν...έλεος με την ανευθυνότητα.

Demff

Μακάρι να μην έχουν κάτι τα παιδιά και οι καθηγητές αλλά να προσέχουν έναν λόγω ακόμη, διότι έχει και το καρναβάλι στην Ξάνθη με πολλές χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα. Αλλιώς μιλάμε για έγκλημα αν τύχει και νοσησουν τα παιδιά.

Μήτσος

Θα τις τηρήσουν σίγουρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης