Υπό καθεστώς παρακολούθησης τέθηκαν οι 4 μαθητές και 4 καθηγητές που συμμετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία και επέστρεψαν στην Ξάνθη το Σάββατο.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί δεν έχουν τεθεί σε κάποιο ειδικό καθεστώς καραντίνας, αλλά τους έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες και συστάσεις, ώστε να μη συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου και παράλληλα να ελέγχονται καθημερινά για την εκδήλωση πυρετού ή άλλων πιθανών συμπτωμάτων.
Η παρακολούθηση θα διαρκέσει μερικές ακόμη ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που έχουν δοθεί για όλους τους μαθητές που επιστρέφουν από εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ιταλία.
Την ίδια στιγμή αναβλήθηκε η εκδρομή του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης για την Ιταλία που είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε αυτή ήταν και η εντολή που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές εκδρομές στη γειτονική χώρα.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.