Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος με ποτά «μπόμπες» - Κατασχέθηκαν 20 τόνοι οινοπνεύματος

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος με ποτά «μπόμπες» - Κατασχέθηκαν 20 τόνοι οινοπνεύματος

Έχουν συλληφθεί περισσότερα από 15 άτομα Έλληνες και Βούλγαροι - Η επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι συνεργοί της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης

pota_small
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που εισήγαγε παράνομα αλκοόλ αμφιβόλου ποιότητας από την Βουλγαρία και το διέθετε σε ποτοποιίες για την παρασκευή οινοπνευματωδών ποτών. Η επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ξεκίνησε χθες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 15 άτομα Έλληνες και Βούλγαροι, έχουν γίνει έρευνες σε Πάτρα και Αθήνα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι από την έφοδο που πραγματοποίησαν οι αρχές σε μια αποθήκη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 20 τόνοι οινοπνεύματος.

Οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες να ψάχνουν την υπόθεση τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έφθασε μια πληροφορία που έδινε λεπτομέρειες για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος που απλωνόταν σε Βουλγαρία, Πάτρα και Αθήνα. Έτσι αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία έκαναν χθες παράλληλες επιχειρήσεις σε Αχαία και Αθήνα και πέρασαν χειροπέδες στα μέλη του κυκλώματος. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναμένεται να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών έτσι ώστε να εντοπιστούν και άλλοι συνεργοί της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Εισαγγελία όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης