«Ευνομία»: Μια άλλη προσέγγιση για το σήμα των 200 ετών από το 1821

554

Η συζήτηση που προκλήθηκε από το σήμα της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είχε αποτέλεσμα διάφοροι φορείς να προσεγγίζουν τον εορτασμό με τον δικό τους τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο η «Ευνομία» ετοίμασε το δικό της teaser που δημιούργησε το μέλος του Ινστιτούτου Χάρης Ευθυμιάδης και το οποίο περιλαμβάνει δύο βασικά σύμβολα της Εθνεγερσίας: Ο Σταυρός και τα καριοφίλια και τα σπαθιά των αγωνιστών του 1821.

«Ευνομία»: Μια άλλη προσέγγιση για το σήμα των 200 ετών από το 1821


Σε ανάρτησή της η «Ευνομία» αναφέρει: «Εκφράζοντας την αντίθεση μας, εμείς θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Γένους και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό, με τον Σταυρό , την Σημαία μας, και τους ένδοξους ήρωες της Εθνεγερσίας που πολέμησαν υπέρ πίστεως και πατρίδος και με το σύνθημα "Ελευθερία ή θάνατος".Δεν γυρνάμε την πλάτη στην ένδοξη Ιστορία μας και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην αλλοίωση της.Εμείς θα γιορτάσουμε την Εθνεγερσία, όπως μας έχουν διδάξει».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Skitsoblog

Από το... μεταμοντέρνο της Γιάννας, στο κιτς βλαχομπαρόκ της "Ευνομίας". Και είμαστε ακόμα στο 2020...

...

Ποιο ακριβώς είναι το μεταμοντερνο;; Η κόπια των κομμουνιστών αλά Ρωσία;; Ή να πούμε και για τους σχεδιαστες..όλοι οι μονδερνοι εδώ μαζευτηκατε..υγ: βλαχομπαροκ είναι όταν θέλεις να μοιάζεις με κάτι που δεν είσαι, δε σου πάει και δεν είναι καλύτερο από σένα.. βλαχομπαροκ είναι το σήμα της Γιάννας που μόνο κόμπλεξ δείχνει για την ιστορία μας, που στη τελική αυτή γιορτάζουμε..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης