Με κράνος και ένα οδηγώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ξεκίνησε από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, με το κράνος του, και μέσω Ακαδημίας και Βασιλίσσης Σοφίας έστριψε στην Ηρώδου Αττικού για το ραντεβού που ήταν στις 11 το πρωί.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έδωσε έτσι το παράδειγμα για «πράσινες» μετακινήσεις μέσα στις πόλεις, κάτι που έχει ήδη εφαρμόσει στα Τρίκαλα.
Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, εκτός από πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι και δήμαρχος Τρικκαίων, έχοντας καταφέρει να αναδείξει την πόλη των Τρικάλων σαν πρότυπο της βιώσιμης κινητικότητας, της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της ενσωμάτωσης όλων των δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες στη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου, μέσω της e-Trikala Α.Ε.
Και βέβαια το ποδήλατο για την πόλη των Τρικάλων είναι το βασικό μέσο μετακίνησης των πολιτών αλλά και των επισκεπτών που μέσω προγραμμάτων του Δήμου έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δημοτικά ποδήλατα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.