Διόνυσος: «Σκότωσαν την ζωή μου» η σπαρακτική κραυγή της συζύγου του 53χρονου που δολοφονήθηκε για μια... διαρροή

Διόνυσος: «Σκότωσαν την ζωή μου» η σπαρακτική κραυγή της συζύγου του 53χρονου που δολοφονήθηκε για μια... διαρροή

«Δεν είχε αδικήσει μυρμήγκι, όποιον και να ρωτήσετε στον Άγιο Στέφανο δεν θα σας πει κάποια κακιά κουβέντα» λέει αδελφικός του φίλος στο protothema.gr - Το χρονικό της δολοφονίας

amax-dion
Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει στον Διόνυσο ότι ο 53χρονος προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου βρήκε τόσο άγριο θάνατο από το χέρι του 77χρονου που τον εκτέλεσε με τρεις σφαίρες για μια... διαρροή.

«Σκότωσαν τον Παναγιώτη μου, τον άνθρωπό μου, τη ζωή μου» σιγοψιθύρισε με όση δύναμη της είχε μείνει η συζυγός του Ιουστίνα, μιλώντας στο protothema.gr

Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα και να θυμούνται μια περίπτωση που ο 53χρονος τους βοήθησε.

«Μιλάμε για ένα παιδί που δεν είχε αδικήσει μυρμήγκι, όποιον και να ρωτήσετε στον Άγιο Στέφανο δεν θα σας πει κάποια κακιά κουβέντα» είπε στο protothema.gr o αδελφικός του φίλος και γείτονας του Γρηγόρης Ίσσαρης. «Βοηθούσε όλον τον κόσμο, του ζητούσες να τρέξει να πάει να σου κάνει μια εξυπηρέτηση και χωρίς δευτερη σκέψη πήγαινε» προσθέτει.

«Είμαι τόσο κοντά του, αδελφικοί φίλοι, και δεν το χωράει ο νους μου ότι έφυγε έτσι, κάναμε πολλή παρέα και είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, χώρια που μένουμε απέναντι ο ένας από τον άλλον. Το παιδί αυτό πήγε τζάμπα, η τυχή του φέρθηκε άσχημα, για το τίποτα χάθηκε» είπε συγκινημένος ο κ. Γρηγόρης.

Ο 53χρονος Παναγιώτης Αγγελίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στεφάνο και εργαζόταν στον δήμο Διονύσου από το 1988. Όπως λένε, ήταν τόσο καλός στη δουλειά του που γνωριζε κάθε αγωγό και σωλήνα των νερών του δήμου.

Κλείσιμο
Η κηδεία του 53χρονου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Το χρονικό της τραγικής δολοφονίας

Ήταν 8:45 το πρωί της Δευτέρας όταν ένας 77 χρονος έφτασε στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου και πυροβόλησε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι τον 53χρονο υπαλληλο.

Στη συνέχεια, ο 77χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στον Άγιο Στέφανο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος, στο οποίο ήταν «παρών» και ένας άλλος υπάλληλος λέγοντας «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη».

Ο υπάλληλος περιγράφει στο protothema.gr: «Ήμουν μέσα μαζί με το θύμα και έρχεται ο δράστης και μου λέει "περάστε έξω". Εγώ βγήκα έξω και άφησα τον Παναγιώτη μαζί με τον δράστη να μιλήσουν. Μιλούσαν δυνατά κι άκουγα τον 77χρονο πάλι να λέει στον Παναγιώτη για τη διαρροή κι ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Και του είπε ο άτυχος ο Παναγιώτης ότι κάναμε αυτοψία στο σπίτι σου αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Και τότε βγάζει το όπλο ο 77χρονος, σημαδεύει και ρίχνει στον Παναγιώτη τρεις σφαίρες. Η πρώτη σφαίρα απ' ό,τι είδα τον βρήκε στο κεφάλι. Μόλις άκουσα τον πυροβολισμό, κοιτάζω τον Παναγιώτη να γέρνει το κεφάλι του πάνω στο τζάμι. Ήταν πολύ ήρεμος ο δράστης, έκανε το φονικό, μπήκε στο αμάξι του και έφυγε. Φεύγοντας δεν είπε τίποτα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης