Σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στην πόλη του Αστακού είχαν αποθηκεύσει τα μέλη συμμορίας περίπου 1.200 κιλά κοκαΐνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν γίνει οκτώ συλλήψεις υπόπτων για το θέμα, οι οποίοι, όπως και η κατασχεθείσα κοκαΐνη, έχουν μεταφερθεί στο Αγρίνιο.
Τα μέλη της οργάνωσης έφερναν τα ναρκωτικά από τον Άγιο Βικέντιο στην Καραϊβική και τα προωθούσαν σε Ευρώπη και Βορειοδυτική Αφρική.
Τα ναρκωτικά εντόπισε και κατάσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Αθήνας σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ και εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.