Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ελληνόκτητη ναυτιλίατα τελευταία χρόνια της κρίσης και κατάφερε να τις ξεπεράσει και να διακριθεί, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία από την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας του ΙΜΟ για τα μειωμένα σε θείο καύσιμα και την σημαντική συνεισφορά της στην οικονομία της Ελλάδας επεσήμανε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης.
«Έχοντας την εμπειρία που αποκτήσαμε από τη δεκαετία που πέρασε, μία δεκαετία που σφραγίστηκε από καθοριστικά συμβάντα και εξελίξεις για τη νεότερη ιστορία της ελληνόκτητης ναυτιλίας, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, καλούμαστε όλοι εμείς τώρα, στην ανατολή της νέας δεκαετίας, να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα και να διεκδικήσουμε τα θεμιτά για τη βιωσιμότητα του κλάδου που υπηρετούμε, με επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις εδώ και δεκαετίες.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.