Ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο - Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο ΘΕΜΑ

Ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο - Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο ΘΕΜΑ

Σαν σήμερα, στις 22 Ιανουαρίου του 2019 έφυγε από κοντά μας

themosmas
Μοιάζει ακόμα απίστευτο, παραμένει πάντα επίπονο. Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο Αναστασιάδη. Πάει ένας δύσκολος χρόνος που αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι. Ξαφνικά, πρόωρα και άδικα, αφού έδωσε μια άνιση μάχη για πολύ καιρό, στωικά και αγόγγυστα.

Εφυγε αφήνοντας ξεκρέμαστο ένα τεράστιο «γιατί» και μια πίκρα σε όλους μας.

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο, με την απουσία του να είναι διαρκώς έντονη. Οπως ακριβώς ήταν και η παρουσία του.

Δεν χρειάζεται να κυλήσει ο χρόνος για την εξιδανίκευση του Θέμου, γιατί απλά δεν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο ούτε ο ίδιος. Δεν χρειάζεται η «μεσολάβηση» του χρόνου για να απαλυνθούν οι πληγές, όπως συνήθως συμβαίνει με τις απώλειες των δικών μας ανθρώπων.

Διότι μας λείπει από την πρώτη στιγμή και πάντα θα μας λείπει - αυτό μάλλον θα το έκοβε από το κείμενο, καθότι θα το έβρισκε δακρύβρεχτο.

Στις μνήμες όλων μας ήταν εξαρχής οι καλές στιγμές, τα μεγάλα και ωραία πράγματα που φτιάξαμε από το 2005, όταν ξεκίνησε το εγχείρημα του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ», οι όμορφες περιπέτειες που είχαμε την τύχη να ζήσουμε μαζί του. Μέσα απ’ όλα αυτά τον θυμόμαστε και κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του.

Κλείσιμο
Ο Θέμος άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη που οδηγεί και εμπνέει όσους τον γνωρίσαμε, συνεργαστήκαμε και συνδεθήκαμε μαζί του σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Και αυτήν την παρακαταθήκη την κρατάμε.

Ξέρουμε ότι ένα πράγμα θα ενδιέφερε τον Θέμο. Να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατοί, με την ίδια ορμή και αγάπη το ταξίδι του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ». Ετσι τον τιμάμε, έτσι τον θυμόμαστε.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης