Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι στο Πρώτο Θέμα ήταν εκεί το Σάββατο για να τιμήσουν τη μνήμη του Θέμου Αναστασιάδη.
Σε κλίμα συγκίνησης οι φίλοι του θυμήθηκαν τον Θέμο με τα εξής λόγια:
“Σε αυτή τη γη υπάρχει λίγο χώμα για τους νεκρούς μας... Δεν μπορούν να θαφτούν όλοι... Για αυτούς,όμως,που “κοιμούνται”εδώ το νερό περισσεύει”.
Μουσκεμένη ματιά, φωνή χαρισάμενη, μαζί με ποτήρια ψηλά στην μνήμη σου...
Δυο σοκολάτες αμυγδάλου κέρασμα από χέρια παιδικά, λευκά τριαντάφυλλα, μαύρισε η ζωή μας.
Ήμασταν όλοι εκεί, οικογένεια, συνεργάτες, φίλοι καρδιακοί, άλλοι με τη φυσική μας παρουσία, άλλοι νοητά, όλοι όσοι σε καταλάβαμε και σ' αγαπήσαμε. 18 Ιανουαρίου,ημέρα πένθους, μέρα αθανασίας ...
Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα μια σοκολάτα θα γλυκαίνει τις πίκρες της ζωής μας...
Σου λέμε “καλή αντάμωση”, διότι είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναβρεθούμε..Μέχρι τότε το μόνο που ευχόμαστε για σένα και για ‘ μας είναι “καλές θάλασσες”!
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.