Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Έπεσε «θύμα» Ιταλού φαρσέρ που «ανέβασε» fake λογαριασμό της στο Twitter

sakellaropoulou

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική επικαιρότητα, καθώς έχει «πεθάνει» τους Κώστα Γραβρά και Κάρολο Παπούλια

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι έδρασε και πάλι, βάζοντας στο στόχαστρο την «εκλεκτή» της κυβέρνησης για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε έναν πλαστό λογαριασμό της κ. Σακελλαροπούλου στο Twitter, τον οποίο λίγη ώρα μετά διέγραψε, καθώς αποδείχτηκε πως δεν ανήκε σε εκείνη. Η υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας απέχει, γενικά, από τα social media εδώ και μερικές ημέρες, καθώς έκλεισε και τον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook.


Σε ότι αφορά τον Ντε Μπενεντέτι, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική επικαιρότητα, καθώς πέρσι το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει πως «πέθανε» ο Κώστας Γαβράς, μέσα από ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της Μυρσίνης Ζορμπά, που είχε αναλάβει υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογη «ανακοίνωση» είχε κάνει και για τον Κάρολο Παπούλια.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Δημήτρης

Θύμισέ μας λίγο "τους αγώνες της αριστεράς... ", σε παρακαλώ!

ΘΣ

Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία FP

nikkos

τού αρέσουν οι ...ποντικομούρες μάλλον

FP

Α ρε Κούλη με τις εμπνεύσεις σου στο βουνίσιο αέρα, πιο κουρκούτι κι απ' του Αλέξη είναι το μυαλό σου, βρε βάζουνε γυναίκες σε τέτοιο αξίωμα;

Ο Κούλης τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς

Ο Κούλης τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης