Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Έκτακτο ΔΣ μετά τις διαφωνίες
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καλούνται να παραστούν οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές τους όλων των εφετειακών επιτροπών της χώρας για να διατυπώσουν τις θέσεις τους
Εμπόλεμες διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η κατάσταση μέσα στους κόλπους του Διοικητικού Συμβουλίου της
Μετά την πρωινή ανακοίνωση πέντε μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με την οποία ζητούσαν την σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου 2020.
Τα πέντε μέλη του Δ.Σ. (Παναγιώτης Λυμπερόπουλος Νίκος Σαλάτας, Ευστάθιος Βεργώνης, Δημήτρης Φούκας και Χρήστος Νάστας) ζητούσαν της σύγκλιση του Δ.Σ. μετά τις ατυχείς, όπως τις χαρακτήριζαν, πρωτοβουλίες τους προέδρου της Ένωσης κ. Σεβαστίδη.
Στην συνέχεια ο κ. Σεβαστίδης, συγκαλεί το Δ.Σ., προκειμένου να αιτιολογηθεί η στάση των πέντε, για διάφορες ενέργειες τους, αλλά και να εξεταστούν τα όσα επικαλούνται οι πέντε στην αίτηση με την οποία ζητούν την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.
Τέλος, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καλούνται να παραστούν οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές τους όλων των εφετειακών επιτροπών της χώρας για να διατυπώσουν τις θέσεις τους.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.