Ο «Ηφαιστίων» χτύπησε κοπάδι με κατσίκες στη Νάξο

katsiki

Τα άτυχα ζώα συγκεντρώθηκαν κάτω από βράχια για να προφυλαχτούν από τον δυνατό αέρα και την ισχυρή βροχόπτωση, αλλά έγινε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν

Στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής βρέθηκε εξ αιτίας του «Ηφαιστίωνα» ένας κτηνοτρόφος στη Νάξο, καθώς τα κατσίκια του κοπαδιού του καταπλακώθηκαν από βράχια που αποκολλήθηκαν από την πλαγιά του βουνού στην περιοχή Αγιασσός και τα υπόλοιπα παραμένουν εγκλωβισμένα!

Τα άτυχα ζώα συγκεντρώθηκαν κάτω από βράχια για να προφυλαχτούν από τον δυνατό αέρα και την ισχυρή βροχόπτωση, αλλά έγινε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν. Χρειάστηκαν πολύωρες επίπονες προσπάθειες των πυροσβεστών κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες για απεγκλωβιστούν 15 κατσίκια από τα οποία μόνο τρία ήταν ζωντανά.

Στο απόκρημνο σημείο, όμως, παραμένουν εγκλωβισμένα άλλα περίπου 40 ζώα από το κοπάδι με τα κατσίκια και, σύμφωνα με το Naxostimes.gr, ο κτηνοτρόφος καταβάλλει προσπάθειες με την βοήθεια της Πυροσβεστικής ώστε να μπορέσει να τα σώσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης