Κίνηση: Πού παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία στην Αθήνα

Κίνηση: Πού παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία στην Αθήνα

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού - Προβλήματα και στον Κηφισό λόγω έργων

kinisi_ar
Κλειστοί ήταν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενόψει της υπογραφής της συμφωνίας EastMed με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Κύπριο Πρόεδρο. 

Συγκεκριμένα, έκλεισαν για λίγη ώρα η βασιλίσσης Σοφίας και η βασιλίσσης Αμαλίας, ενόψει της αναχώρησης του Μπέντζαμιν Νετανιάχου προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα στους γύρω δρόμους. 

Αυτή την ώρα η εικόνα από τους δρόμους της Αθήνας είναι καλύτερη, ωστόσο ακόμα υπάρχει αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, τη βασιλίσσης Σοφίας, την Αλεξάνδρας και τους δρόμους γύρω από το κέντρο. 

Δείτε την κίνηση live εδώ
kinisi61


Έργα στην κάθοδο του Κηφισού 

Έργα εκτελούνται από το πρωί της Παρασκευής στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην έξοδο προς ΣΕΦ/Πειραιά, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση στην κάθοδο τηε λεωφόρου, λίγα χιλιόμετρα πριν την εν λόγω έξοδο. 

Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς τα έργα αναμένεται να διαρκέσουν μεγάλο μέρος της ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι η πολυσύχναστη λεωφόρος Κηφισού θα έχει προβλήματα στην κυκλοφορία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Οι υπόλοιποι δρόμοι της Αθήνας δεν παρουσιάζουν προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία, με εξαίρεση ένα μικρό σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Αττική οδό 

Σημειώνεται ότι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόστηκαν και στην Αττική οδό, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης